Friday, January 28, 2011

President hotel - February with the Jazz Masters - The program







5  Φεβρουαρίου  
Kanelli Jazz band

This South African born and bred Jazz singer of Greek origin has been on the jazz scene in Greece the last 5 years performing with various local & international artists.
This evening Kanelli will be presenting a selection of nu jazz arrangements of popular tunes from the past century.
Vocals                     Kanelli Scalcoyannis
Piano                      Vagelis Stefanopoulos
Bass                    Manos Loutas
Drums                     Giannis Aggelopoulos





12  Φεβρουαρίου
Miranda Verouli & Desafinatos

Mια jazz τραγουδίστρια με βαθειά γνώση και ιδιαίτερη ερμηνεία τής Bραζιλιάνικης μουσικής και το σχήμα της, μια παρέα εκλεκτών jazz μουσικών, προσεγγίζουν το βραζιλιάνικο ρεπερτόριο με αυτοσχεδιαστική διάθεση. Bossa nova, samba, MPB, baião, σε πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, με γνήσιο βραζιλιάνικο feeling.
Μιράντα Βερούλη – φωνή,
Αποστόλης Λεβεντόπουλος – κιθάρα, 
Μάνος Αναγνωστόπουλος – μπάσο, 
Χρήστος Ασωνίτης – τύμπανα.




19 Φεβρουαρίου
Alma Intima group 
  To group Alma Intima γεννήθηκε όταν ο κιθαρίστας Στέλιος Παρασκευάς και η τραγουδίστρια Ελένη Βαλεντή συνεργαστήκανε επιστρέφοντας στην Ελλάδα (από Ολλανδία και Γερμανία αντίστοιχα), με σκοπό τη δημιουργία καλής jazz μουσικής. Το όνομα "ευαίσθητη ψυχή", έμπνευση του Στέλιου Παρασκευά, αντιπροσωπεύει την βελούδινη φωνή της Ελένης Βαλεντή, καθώς και την μουσική ποικιλία του group (jazz,latin,pop και μπαλάντες).
Οι Alma Intima, με την προσθήκη του κοντραμπασίστα  Περικλή Τριβόλη και του drummer Γιώργου Πολυχρονάκου, και οι δύο καταξιωμένοι jazz μουσικοί, ξεδιπλώνουν το μουσικό τους ταλέντο δημιουργώντας μουσική βγαλμένη από μια "ευαίσθητη ψυχή".
Στέλιο Παρασκευά       -  κιθάρα
  Ελένη Βαλεντή             - τραγούδι
  Γιώργο Πολυχρονάκο    - drums
  Περικλή Τριβόλη           - bass
 






26 Φεβρουαρίου
PRESIDENT JAZZ BAND
Όλα ξεκίνησαν όταν παρουσιάστηκε η ιδέα να σχηματιστεί ένα γκρούπ το οποίο θα είχε την δυνατότητα να πλαισιώσει και να υποστηρίξει διάφορους μουσικούς προσκεκλημένους από το εξωτερικό. Θα έπρεπε να είναι μία μπάντα ευέλικτη, που να μπορεί να κινηθεί με άνεση ανάμεσα στα διάφορα μουσικά ιδιώματα, και με έμφαση στην jazz.
Μία τόσο απαιτητική και πολυποίκιλη μουσική όπως η jazz απαιτεί μουσικούς με έντονη την διάθεση για αυτοσχεδιασμό και εξερεύνηση των καινούριων δρόμων που ανοίγονται στα πλαίσια κάθε καινούριας συνεργασίας.
Έχοντας υπόψην τα παραπάνω δημιουργήθηκε η President Jazz Band για να καλύψει τις ανάγκες αυτού του project. Ο  σαξοφωνίστας  Alex foster, ο κιθαρίστας Στέλιος Παρασκευάς, ο drummer Σεραφείμ Μπέλλος, ο κοντραμπασίστας Περικλής Τριβόλης, είναι οι μουσικοί που απαρτίζουν τη President jazz band. Όλοι τους ενεργά μέλη της ελληνικής & διεθνούς jazz σκηνής καλούνται να υλοποιήσουν αυτήν την, ιδιαίτερης σημασίας για τα ελληνικά δεδομένα, προσπάθεια.
Αυτό το Σάββατο θα παρουσιάσουν ένα ενδιαφέρον πειραματικό trio.
Saxophone    Alex Foster
Guitar           Stelios Paraskevas
Drums           Serafim Bellos

Είσοδος: Ελεύθερη¨
Parking: Διαθέσιμο














No comments:

Post a Comment