Wednesday, March 9, 2011

Month of moving forward @ the taf artfoundation


02.03-30.03.2011





Η δουλειά όλων των καλλιτεχνών που φιλοξενούνται αυτόν το μήνα είναι σίγουρα αυθεντική, πρωτότυπη, με ανοιχτούς ορίζοντες και οπωσδήποτε μια γιορτή για όλα αυτά που δίνουν αξία στην ζωή μας.

Το Delos Project απλά έχει έναν ήχο που δεν μπορείς να περιμένεις από κανέναν άλλο. Με στίχους στα Αγγλικά, Ινδικά, Ελληνικά, Γαλλικά, Afrobeats, Hindu drones και ιστορίες από τα Ιμαλάια, σίγουρα έχουν χαράξει την δική τους περιοχή στον μουσικό χάρτη της Ελλάδας.

Οι Mode Plagal με την funky Βεργίνα άλλαξαν όχι μόνο τον ήχο και την κατεύθυνση πολλών ελληνικών σχημάτων και μουσικών αλλά και την γενικότερη στάση απέναντι στην παραδοσιακή μουσική.

Οι African Spirit με τους Γιώργο Φασόλη, Anjo και Κωστή Κοπανάρη στα κρουστά, παρουσιάζουν τη δουλειά των χορευτικών ομάδων Anassα, Beijaflor, Echoes and Footprints, Delos & Lamine Keita (maitre danseur Guineain) σε ένα μικρό φεστιβάλ αφρικανικού χορού.

Ο Βασίλης Τζαβάρας και ο Χάρης Λαμπράκης είναι από τους λίγους μουσικούς στην Ελλάδα που έχουν ξεπεράσει τα όρια του οργάνου ως τεχνική αλλά και τα στεγανά ανάμεσα στα διαφορετικά μουσικά ιδιώματα.

Το URBAN TRIO παρουσιάζει ένα show που περιέχει στοιχεία σύγχρονης μουσικής (hip hop, drun n bass, dub) αλλά και διασκευασμένα κομμάτια από τη funk, soul, reggae, afro, neosoul σκηνή. Ο Mc Yinka είναι η μόνη περίπτωση Αφροέλληνα mc με ένα μήνυμα καίριο για όλους μας και χωρίς διακρίσεις μέσα στην ελληνική πραγματικότητα του 2011.


02. 03 Delos project
Φένια Παπαδόδημα – φωνητικά
Ντάνα Παπαχρήστου – πλήκτρα, φωνητικά
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος – βιολί
Γιώργος Παλαμιώτης – ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Τσεκούρας – ακουστικό μπάσο
Demian Gomez – τύμπανα

09.03 Mode Plagal
Θοδωρής Ρέλλος – σαξόφωνο, φωνητικά
Κλέων Αντωνίου – κιθάρα, φωνητικά
Florian Mikuta – πλήκτρα
Τάκης Κανέλος – ντράμς

16.03 African Spirit
Γιώργος Φασόλης, Anjo και Κωστής Κοπανάρης – κρουστά

23.03 Βασίλης Τζαβάρας & Χάρης Λαμπράκης duet
Βασίλης Τζαβάρας – κιθάρα, πιάνο, φωνητικά
Χάρης Λαμπράκης – νέυ

30.03 Urban Trio featuring Mc Yinka
Chris Phil – πλήκτρα
Yinka – μπάσο, φωνητικά
Δημήτρης Γρηγορίαδης – ντραμς

Ώρα έναρξης: 21.00, Είσοδος ελεύθερη




No comments:

Post a Comment